Köszöntő

Üdvözöljük honlapunkon!

A Magyar Műhely Általános Művelődési Központ 1999 óta működik. Fenntartója a Magyar Műhely Alapítvány, amely független, civil kezdeményezés. Az alapítvány felismerte és vallja, hogy a diákok esélyegyenlőségének és tehetségének gondozása érdekében a kistelepüléseken van a legtöbb tennivaló, és célként vállalta Mezőörs és környéke fiataljainak tehetséggondozását. Ennek érdekében működteti a Magyar Műhely Általános Művelődési Központ keretein belül általános iskoláját és gimnáziumát.

HírekÖsszes hír >>

ERASMUS +

2018. szeptember 18.

https://mmamkerasmus.blog.hu/

https://www.youtube.com/watch?v=By08YtobPck&t=18s

http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/node_hu

Tovább >>

Képzelet és álmok

2018. augusztus 24.
Örömmel tudatjuk, hogy iskolánk 5. osztályos tanulója, Mandl Balázs sikeres eredményt ért el a fiatal költők VIII. Képzelet és álmok című nemzetközi fesztiválja alkalmából meghirdetett „Sirmiumart” Művelődési Központ verspályázatán. Balázs „Képzelet” című verse megjelent a „Képzelet és álmok” című szerb nyelvű antológiában, valamint feltöltésre kerül a Magyar Elektronikus Könyvtárba, illetve a Vásárhelyi Látóhatár című folyóirat honlapjára.
Gratulálunk diákunknak!
Tovább >>

Álláshirdetés

2018. augusztus 03.

Pedagógus állások a Magyar Műhely ÁMK-ban!

 

Pedagógus munkaköri állás: Testnevelő tanár
Feladatok:
• 1.-6. osztály testnevelés tanítása
• diáksport
Elvárások:
• Szükséges végzettség: testnevelő tanár vagy tanító (testnevelés műveltség terület)
• Magas szintű szakmai munka
• Csapatmunkában való hatékony együttműködés
• Terhelhetőség
• Az intézmény értékrendjével való azonosulás
Bővebben itt olvasható!

Pedagógus munkaköri állás: Kollégiumi nevelő
Feladatok:
• gimnáziumi kollégiumi csoport vezetése (6-12 fő)
• kollégiummal kapcsolatos operatív feladatok ellátása
Elvárások:
• Szükséges végzettség: pedagógiai végzettség
• Magas szintű szakmai munka
• Csapatmunkában való hatékony együttműködés
• Terhelhetőség
• Feddhetetlen életvitel
• Az intézmény értékrendjével való azonosulás
Bővebben itt olvasható!

Tovább >>

Szép eredményt értünk el a matekversenyen

2017. január 26.

Szép eredményt ért el iskolánk 3. osztályos diákja, Bakó Csenge a Holenda Barnabás Matematika Versenyen. A megmérettetésre az 1-3. évfolyamból több, mint 1400-an jelentkeztek. Csenge korosztályában a mintegy 450 versenyzőből egyéni 7. helyezést ért el. Felkészítő tanára: Boncz Tamás.

Gratulálunk a nagyszerű teljesítményhez!

                      

Tovább >>

A 12. osztály beszámolója kirándulásukról

2016. október 17.

Mi Pécsre menjünk kirándulni! Közben három év telt el. A várva várt utazás hétfőn 6 órakor kezdetét vette mikor mind a nyolcan felszálltunk a buszra. Négy és fél órával később a mindennapjait élő történelmi belvárosban sétáltunk a csomagokkal. Látnivaló bőven akadt Gázi Kászim pasa dzsámija, a belváros közepén; a négytornyos székesegyház, a város messziről felismerhető jellegzetessége; a Püspöki Palota bejáratától balra, egy jelképes erkélyen áll Liszt Ferenc pécsi koncertjének emléket állító lemezplasztika; a Pécsi Nemzeti Színház, a neobarokk, eklektikus Városháza.

Tovább >>

EseményekÖsszes esemény >>

Akutális események

2018. augusztus 16.

 

Tankönyvosztás
2018. augusztus 30. 9-15.30h

Felhívjuk a figyelmet, hogy a meleg étkezést választó tanulók esetében étkezési díj előleget kérünk, amely 5000, azaz ötezer forint 2018. szeptemberre vonatkozóan. Az összeget a tankönyvosztáskor lehet befizetni.
Az étkezési díjak elszámolása továbbra is utólagosan történik, azaz az adott hónapban elfogyasztott ebédek árát a következő hónap elején kérjük befizetni.

A kedvezményes étkezés igénybevételéhez szükséges, jogosultságot igazoló dokumentumokat a tankönyvosztásra kérjük szíveskedjenek magukkal hozni! Az ehhez szükséges igénylőlapot tankönyvosztáskor kérjük kitölteni!

Felhívjuk a figyelmet, hogy a színház és szimfonikus bérlet árak első részletének fizetésére is lehetőség van ezen a napon.


Tanévnyitó ünnepség
2018. szeptember 2. 16 óra
Helyszín: Római katolikus templom

Tovább >>